Järki ja tunne kohtaavat Rantasalmessa

LamecoLog-lamellihirsi ja Ekorex-lämpöhirsi luovat puitteet hyvälle kodille, jossa yhdistyvät järkiseikat ja lämmin tunnelma. Tutustu ominaisuuksiin, joita vain luonnon omat materiaalit voivat tarjota. Energiataloudellinen hirsitalo on järkivalinta.

LAMECOLOG-LAMELLIHIRSI

1. LamecoLog-hirsikoti on lämmin

Lamellihirren vääntymättömyys ja mittatarkkuus yhdistettynä havupuun hyvään lämmöneristyskykyyn varmistavat, että LamecoLog-hirsikoti on ekologinen ja energiatehokas.

2. LamecoLog-hirsikoti on täysin muoviton

Luonnonmateriaalina puu tasaa sisäilman kosteusvaihteluja. Jopa liimasauman verkkomainen pinta huolehtii osaltaan siitä että lamellihirsi on tutkitusti hengittävä ja turvallinen, allergiaystävällinen valinta.

3. LamecoLog-hirsikoti on mittatarkka

Tuotantoprosessin aluksi kuivatettu, lajiteltu ja tarkastettu sahatavara höylätään lamelleiksi. Tämän jälkeen uudelleen laatulajitellut lamellit liimataan suurjaksopuristimella ja höylätään hirreksi. LamecoLog-lamellihirren mittatarkkuuden takana onkin valvottu, nykyaikainen tuotantoprosessi sekä liimapuu, johon on kelpuutettu vain paras osa sahatavarasta.

4. LamecoLog-hirsiseinä on kestävä

LamecoLog-hirsikodin seinärakenteen ulkopinta on aina sydänhalkaistua, tarkkaan valittua suomalaista puuta. Se kestää kesän lämmöt ja talven tuiskut. Vuodesta toiseen.

EKOREX-LÄMPÖHIRSI

1. Ekorex-hirsikoti on lämmin

Ekorex-hirsikodin seinärakenne täyttää sellaisenaan ankarimmatkin lämmöneristysvaatimukset. Puukuitueriste täyttää kaikki raot ja kiinnittyy rakenteisiin. Seinäpinnat pysyvät lämpiminä eikä vetoa tunnu. Myös rakenteen ääneneristyskyky on erinomainen.

2. Ekorex-hirsikoti on on täysin muoviton

Ekorex-hirsikodin seinärakenteessa käytetään muovien sijasta ilmansulkupaperia. Kokonaan puukuituinen rakenne käyttäytyy kuin luonnollinen puu. Se tasaa sisäilman kosteusvaihteluja. Ekorex-hirsikodissa on hyvä asua ja helppo hengittää.

3. Ekorex-hirsikoti on painumatona

Ekorex-kodin seinärakenteessa on vahva pystyrunko. Sen ansiosta perinteiselle hirsirakentamiselle tyypillistä painumista ei tapahdu. Rakenne mahdollistaa monimuotoisen ja moni-ilmeisten hirsirakennusten toteuttamiseen.

4. Ekorex-hirsikodin monet mahdollisuudet

Ekorex-rakenteeseen on mahdollista yhdistää erilaisia materiaaleja, kuten esimerkiksi tiiltä, lasia ja kiveä. Koska painumavaroja ei tarvita, voidaan hirsikodin ylä- ja alaosaan tehdä helposti erilaisia porrastuksia. Ikkunat ja ovet kiinnitetään tukevasti ja tiiviisti suoraan rakennuksen runkoon.

5. Sisämateriaaleihin valinnan vapaus

Ekorex-hirsikodin sisäpuoliset seinäpinnat voidaan vaikkapa tapetoida, laatoittaa tai maalata. Puuta voi olla näkyvissä juuri sen verran kuin Sinä haluat.

6. Aito hirsi ulkoseinässä

Ekorex-hirsikodin seinärakenteen ulkopinta on sydänhalkaistua, tarkkaan valittua suomalaista puuta. Se kestää kesän lämmöt ja talven tuiskut. Vuodesta toiseen.