TOIMITUS

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

TOIMITUS TOIVEIDESI MUKAAN

Maailman vanhimpana toimivana hirsitalotehtaana Rantasalmen tuotteilla on pitkän kokemuksen tuoma tinkimätön laatu. Hirsirakennuksemme valmistetaan nimensä mukaisesti tehtaallamme Rantasalmella Saimaan maisemissa. Hirsirakennuksia olemme tehneet jo noin 70 vuotta.

Rantasalmen laadukkaat hirret valmistetaan omalla tehtaalla Varpaisjärvellä Pohjois- Savossa. Jo liki 30 vuoden kokemus laadukkaan hirren valmistamisesta Varpaisjärvellä on tuonut laajaa suosiota ulkomaita myöten, jossa laatuvaatimukset ovat tiukkaakin tiukempia.

Myyjämme avulla suunnittelette yksilöllisen rakennuksen juuri teidän tarpeisiinne. Näin saatte sellaisen talon, mökin, saunan tai muun hirsirakennuksen kuin olette haaveilleet. Mallistoa voidaan vapaasti muokata tai suunnitellaan ratkaisut alusta lähtien. Haluamme varmistaa, että rakennusprojektinne sujuu varmasti hyvin. Niinpä pakettimme mukana tulee selkeät ohjeet ja tarvittaessa teitä auttaa puhelintuki. Haluamme tuoda vankan osaamisemme rakennusprojektinne tueksi.

Valittavanne on tilanteeseenne sopiva pakettitoimitus. Kattavan yhteistyöverkoston kautta edustajamme voivat palvella teitä myös laajemmissa rakentamisen vaiheissa.

Sujuvan ja laadukkaan rakennusprojektin saatte alkuun varaamalla ajan ilmaiseen suunnitteluun teitä lähimmältä Rantasalmi-myyjältä.

PAKETTITOIMITUS

Haaveiletko rakentavasi hirsirakennuksesi itse? Rantasalmen laadukkaista tuotteista rakentaminen käy helposti.

Rantasalmen tehtaalla valmistamme juuri teidän suunnitelmienne mukaisen, haluamallanne toimitussisällöllä olevan pakettitoimituksen.

Lähtökohtaisesti toimitussisältöön kuuluu hirsitoimitus tarvikkeineen.

Yleisin tapa on toimittaa tontille samalla  kertaa niin sanottu puuosatoimitus, jossa haluamassanne laajuudessa tontille toimitetaan muut valitsemanne tuotteet.

Saat pakettiin mukaan myös laadukkaat kotimaiset ikkunat ja ovet. Luonnollisesti myös valitsemasi kattomateriaalin.

Tee hirsirakentamisesta mukavaa Rantasalmi-pakettitoimituksella.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

SÄÄLTÄ SUOJAAN ASENNUS

Turvallinen ja helppo tapa omaan rakentamiseen.

Säältä suojaan toimitettaessa ammattitaitoiset Rantasalmen asennusryhmät tekevät vaativimmat työt valmiiksi puolestanne ja voitte turvallisin mielin jatkaa rakennustyötä.

Säältä suojaan toimituksessa teille asennetaan valmiiksi hirsikehikko, valittu vesikate, ulko-ovet ja ikkunat, jonka jälkeen rakennusta voidaan alkaa lämmittämään.

Tontille toimitetaan juuri teille räätälöidyn toimitussisällön mukaisesti tarvikkeet niin, että pääsette sujuvasti jatkamaan rakentamista.

Sovittaessa voidaan asennus tehdä myös aluskateasennuksena tai vain kehikon pystytyksena.

MUU RAKENTAMINEN

Muista asennuksista voitte keskustella alueenne myyjän kanssa.

Myyjiemme kontaktien kautta saatte tietoa alueen ammattitaitoisista asentajista.

Myyjiemme opastuksella rakentamisen kokonaisuus selvitetään asiakkaan kanssa sopivaksi.

Yleisesti ottaen ulkoa valmiin toimitukseen kuuluu esim. terassin teko, ulkokäsittely, räystään aluslautojen asennus, ulkopuolisten vuorilautojen asennus jne.

Myös laajempiin asennuksiin on mahdollista löytää yhteistyökumppaneita. Rantasalmi Log Homes ei itse teetä säältä suojaan asennusta laajempia asennuksia.

Kysy lisää!

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

PAKETTITOIMITUKSEN SUUNNITELMAT JA OHJEET

Pääpiirustukset (pohjat, julkisivut ja leikkaus) rakennuslupaa varten. Viranomaisten vaatimat u-arvo- ja lujuuslaskelmat toimitettavista puuosista. Hirsikaaviot (asennuspiirustukset) seinäkohtaisesti. Perustuksen mittapiirros ja perustuksen liittymäleikkaus puuosiin. Työpiirustukset ja osaluettelot toimitettavista tarvikkeista. Asennusohjeet ja työmaakuvat.

PAKETTITOIMITUKSEN TARVIKKEET

Ulkoseinä valitulla lamellihirrellä asennusvalmiina, päätykolmiot, muut kantavat rakenteet, väliseinät, bitumihuopakaista, solumuovikaista, hirren sauma- ja nurkkatiivisteet, vaarnatapit asennusvalmiina, aukkojen pielikarat, tarvittavat teräskierretangot ja tukiputket määrämittaisina, alapohja suunnitelman mukaan, välipohjan tarvikkeet, yläpohja ja vesikaton alusrakenteet, vesikate, verhouslaudat, terassi pilariperustukselle, ulkoportaat, ikkunat, ulko-ovet, sisäovet, saunan puutarvikkeet kuusena,  katto- ja lattialistat, sisäportaat, asennustarvikkeet.