TOIMITUS

TOIMITUS TOIVEIDESI MUKAAN

Maailman vanhimpana toimivana hirsitalotehtaana Rantasalmen tuotteilla on pitkän kokemuksen tuoma tinkimätön laatu. Hirsirakennuksemme valmistetaan nimensä mukaisesti tehtaallamme Rantasalmella Saimaan maisemissa. Hirsirakennuksia olemme tehneet jo noin 70 vuotta.

Rantasalmen laadukkaat hirret sekä palkistot valmistetaan omalla modernilla tehtaalla Varpaisjärvellä Pohjois- Savossa. Jo liki kolmenkymmenen vuoden kokemus laadukkaan hirren valmistamisesta Varpaisjärvellä on tuonut laajaa suosiota ulkomaita myöten, jossa laatuvaatimukset ovat tiukkaakin tiukempia.

Myyjämme avulla suunnittelette yksilöllisen rakennuksen juuri teidän tarpeisiin. Näin saatte sellaisen talon, mökin, saunan tai muun hirsirakennuksen kuin olette haaveilleet. Mallistoa voidaan vapaasti muokata tai suunnitellaan alusta lähtien ratkaisut. Haluamme varmistaa, että rakennusprojektinne sujuu varmasti hyvin. Niinpä pakettimme mukana tulee selkeät ohjeet ja tarvittaessa teitä auttaa puhelintuki. Haluamme tuoda vankan osaamisemme rakennusprojektinne tueksi.

Valittavanne on tilanteeseenne sopien pakettitoimitus tai säältä suojaan asennus. Kattavan yhteistyöverkoston kautta edustajamme voivat palvella teitä myös laajemmissa rakentamisen vaiheissa.

Sujuvan ja laadukkaan rakennusprojektin saatte alkuun varaamalla ajan ilmaiseen suunnitteluun teitä lähimmältä Rantasalmi-myyjältä.

PAKETTITOIMITUS

Haaveiletko rakentavasi hirsirakennuksesi itse? Rantasalmen laadukkaista tuotteista rakentaminen käy helposti.

Rantasalmen tehtaalla valmistamme juuri teidän suunnitelmien mukaisen, haluamallanne toimitussisällöllä olevan pakettitoimituksen.

Lähtökohtaisesti toimitussisältöön kuuluu hirsitoimitus tarvikkeineen.

Yleisin tapa on toimittaa tontille helposti samalla niin sanottu puuosatoimitus, jossa haluamassanne laajuudessa tontille toimitetaan muutkin puutarvikkeet.

Saat pakettiin mukaan myös laadukkaat kotimaiset valitsemasi ikkunat ja ovet. Luonnollisesti myös valitsemasi kattotarvikkeet.

Tee hirsirakentamisesta mukavaa Rantasalmi-pakettitoimituksella.

SÄÄLTÄ SUOJAAN ASENNUS

Turvallinen ja helppo tapa omaan rakentamiseen.

Säältä suojaan toimitettaessa ammattitaitoiset Rantasalmen asennusryhmät tekevät vaativimmat työt valmiiksi puolestanne ja voitte turvallisin mielin jatkaa välittömästi rakennustyötä.

Säältä suojaan toimituksessa teille asennetaan valmiiksi hirsikehikko, huopa-, pelti- tai tiilikate toimituksen mukaan.

Säältä suojaan toimituksessa asennamme myös ulko-ovet ja ikkunat paikoilleen jolloin rakennusta voidaan alkaa lämmittää heti.

Tontille toimitetaan juuri teille räätälöidyn toimitussisällön mukaisesti tarvikkeet ajoitettuna niin, että pääsette sujuvasti jatkamaan rakentamista.

Sovittaessa voidaan asennus tehdä myös aluskateasennuksena tai vain kehikon pystytyksena.

MUU RAKENTAMINEN

Muista asennuksista voitte keskustella alueenne huippumyyjän kanssa.

Myyjiemme kontaktien kautta saatte tietoa alueen ammattitaitoisista asentajista.

Huippumyyjiemme opastuksella rakentamisen kokonaisuus selvitetään asiakkaan kanssa sopivaksi.

Yleisesti ottaen ulkoa valmiin toimitukseen kuuluu esim. terassin teko, ulkokäsittely, räystään aluslautojen asennus, ulkopuolisten vuorilautojen asennus jne.

Myös laajempiin asennuksiin on mahdollista löytää yhteistyökumppaneita. Rantasalmi Log Homes ei itse teetä säältä suojaan asennusta laajempia asennuksia.

Kysy lisää!

 

PAKETTITOIMITUKSEN SUUNNITELMAT JA OHJEET

Pääpiirustukset (pohjat, julkisivut ja leikkaus) rakennuslupaa varten. Viranomaisten vaatimat u-arvo- ja lujuuslaskelmat toimitettavista puuosista. Hirsikaaviot (asennuspiirustukset) seinäkohtaisesti. Perustuksen mittapiirros ja perustuksen liittymäleikkaus puuosiin. Työpiirustukset ja osaluettelot toimitettavista tarvikkeista. Asennusohjeet ja hirsitalon huolto-ohjekirja. Työmaakuvat.

PAKETTITOIMITUKSEN TARVIKKEET

Ulkoseinä valitulla lamellihirrellä, päätykolmiot, muut kantavat rakenteet, Väliseinät, Hirsikehikko toimitetaan asennusvalmiina, bitumihuopakaista, solumuovikaista, hirren sauma- ja nurkkatiivisteet, vaarnatapit asennusvalmiina, aukkojen pielikarat, tarvittavat teräskierretangot ja tukiputket määrämittaisina, Alapohja suunnitelman mukaan, Välipohjan tarvikkeet, Yläpohja ja vesikaton alusrakenteet, Vesikate, Verhouslaudat, Terassi pilariperustukselle, Ulkoportaat, Ikkunat, Ulko-ovet, Sisäovet, Saunan puutarvikkeet,  Katto- ja lattialistat, Sisäportaat, asennustarvikkeet.