YRITYS

PERINTEIKÄS EDELLÄKÄVIJÄ

Maailman vanhin hirsitalotehdas sai alkunsa jo vuonna 1946 sodanjälkeiseen Suomeen talousneuvos Osmo Ruotsalaisen toimesta.

Alkujaan Osmo alkoi tuottaa sahatavaran ohessa muun muassa sänkyjä. Jo yrityksen alkutaipaleella toimintaa kehitettiin voimakkaasti ja niinpä 1956 valmistui ensimmäinen tehdasvalmisteinen kesämökki Tuusulaan.

Hienon toteutuksen rohkaisemana Osmo päätti viedä mullistavan tuotteen Helsinkiin messuille. Tuloksena olikin räjähdymäinen tilausten määrä.

Kaukonäköisenä miehenä myös kauppaa haluttiin tehdä myös ulkomaille ja niinpä kaksi vuotta myöhemmin Brysselin maailmannäyttelyssä esiteltiin arkkitehti Reima Pietilän Rantasalmelle suunnittelema hirsisauna. 60- luvulla kansainvälistymistä jatkettiin niin Chicagon kuin Lontoon suurmessuilla.

Ajan saatossa myös nimekkäät arkkitehdit Kaija ja Heikki Siren suunnittelivat rakennuksia Rantasalmelle.

Myös keskittyminen hirsitaloihin vaati muun sahatoiminnan lopettamista 60- luvulla ja 70-luvulta lähtien Rantasalmi siirtyi yhä isompien mökkien ja talojen valmistukseen.

Osmo Ruotsalaisen aloittama toiminta jatkui vuoteen 2010, jonka jälkeen Rantasalmi on ollut uudessa ohjauksessa.

UUDET TUULET

2010 uudet tuulet puhalsivat tuoden uuden pääomistajan. Innokkaan ja pitkän uran puun parissa tehneen Ismo Rautiaisen johdolla Rantasalmen talotuotanto jatkaa toimintaansa vahvasti kehittyen edelleen alkuperäisellä paikallaan Rantasalmella.

Rantasalmen tuotteiden tinkimätön laatu tulee pitkistä perinteistä puun työstöstä ja omistajansa Lameco LHT:n tuottamista huippulaatuisista hirsituotteista sekä liimatuista puutuotteista.

Jo yli 70- vuoden ajan teollisen puunjalostuksen edelläkävijänä Rantasalmi Log Homes myy tuotteitaan aina Japania ja Kiinaa myöten.

Valmistamme suurella sydämellä sekä tinkimättömällä ammattitaidolla yksilöllisiä omakotitaloja, viihtyisiä vapaa-ajan asuntoja, saunoja sekä muita hirsirakennuksia.

Mallistostamme löydät niin perinteiset kuin linjakkaan skandinaaviset ratkaisut. Mallistostamme löytyy nykyisinkin huippuluokan kotimaista arkkitehtisuunnittelua.

 

Vaikeiden vuosien 2009-2010 jälkeen koko Toiminnan ajatusta oli muutettava, joten yrityksen toiminnan turvaamiseksi katseet on käännetty tulevaisuuteen.

Innovatiivisen tuotekehittelyn ansiosta Rantasalmi- hirsirakennus on tänä päivänä nopea ja helppo rakentaa.

Patentoitu nurkkaratkaisu takaa tiiviin ja lämpimän rakennuksen.

Vain parhaista kotimaisista raaka-aineista tehtävät rakennukset ovat kestäviä ja ryhdikkäitä.

Haluamme tehdä rakentamisesta laadukasta ja helppoa. Siksi olemme muokanneet toiminta-ajatustamme siten, että tarjoamme entistä laajemmat palvelut asiakkaalle. Kysy lähimmältä edustajaltasi lisää!

 

PALVELUKOKONAISUUTEMME

Perinteisen pakettitoimituksen rinnalle olemme tuoneet säältä suojaan asennuksen, jonka valitsemalla asiakas saa eniten lisäarvoa Rantasalmi- hirsirakennuksensa hankinnasta. Huippumyyjiemme verkoston kautta löydätte rakentamisen eri vaiheisiin ammattilaiset.

Ammattilaiset Rantasalmi-myyjämme suunnittelevat kanssanne teille sopivan toimituksen ja sisällön.

Meille on kunnia-asia saada asiakkaamme tutustumaan tuotteisiimme, joten tehtaisiimme tutustuminen on sovittaessa mahdollista niin Rantasalmella kuin hirsiaihioita valmistavalla Lamecon tehtaalla Varpaisjärvellä.

PARAS LAATU

Hiotut rakennustapamme ja tekniset ratkaisumme ovat Rantasalmen tekemisen perusta.

Laadukkaat raaka-aineet ovat edellytys. Siksi käytämme vain kotimaista laadukasta puuta.

Tiukkojen laatusertifikaattien mukaan valmistetut hirret takaavat turvallisen ja hyvän asumismukavuuden.

Oikein rakennetut hirsirakennukset kestävät satoja vuosia ja sellaisia rakennuksia Rantasalmi haluaa tehdä rakenteiden, materiaalien ja ammattitaidon keinoin.

Laatu syntyy vuosikymmenten hirsirakentamisen osaamisesta, puun tuntemisesta ja käsittelystä.

Alusta asti itse valmistamalla, varmistamme korkealuokkaisen ja tinkimättömän huipputuotteen asiakkaalle.

VASTUULLISUUS

Jokainen hetki ja tapahtuma Rantasalmen toiminnassa palaa vastuulliseen toimintatapaan.

Haluamme huolehtia asiakkaistamme ja meitä ympäröivistä sidosryhmistä.

Niin ekologinen toiminta kuin yhteiskunnalliset vastuut yhteistyökumppaneita unohtamatta ovat osa ajatteluamme.

Asumisen ja elämisen laatu on ykkösasia ja kehitämme jatkuvasti parempia ratkaisuja rakentamisen teknologiaan ja toimintoihin.

Asiansa vastuullisesti hoitava yritys on asiakkaalle turvallinen yhteistyökumppani.

VÄLITTÄMINEN

Hoidamme yhteiskunnallisen vastuumme. Luonnon säilyminen tuleville sukupolville on meille tärkeää ja ekologinen ajattelu ohjaa toimintaamme.

Arvostamme omaa työtämme ja ammattitaitoamme.

Haluamme aina asiakkaan parasta, laadusta ja palvelusta tinkimättä.

INTOHIMO

Haluamme asiakkaallemme huippulaatuista hirsirakentamista, teemme työmme aina tinkimättömästi ja katse eteenpäin suunnattuna.

Haluamme olla alan paras!